EDIT!!

Kirjoittaja tunnustaa olleensa sokerin voimakkaan vaikutuksen alaisena tätä kirjoittaessaan! Älä siis ihmettele tätä ihmevuodatusta!

Ihan oikeasti! SuFiniä tarvitaan lisää!! Ovat niin helkutin söpöjä yhdessä. (Olen hullu/sekopää/fanityttö/erittäin-helposti-parituksiin-koukuttuva-ihminen/etc./mitä-vain-keksittekään, tiedän...) Tässä tällainen söpö, mutta ah, niin perkeleen lyhyt video: http://www.youtube.com/watch?v=ANgeOUzbYhk

We need MOAR!! Suomi on niin suloinen pikku-uke ~<3 MUTTA! Se ei aina ole hyvästä! Kuten voimme päätellä Hetalian jouluspesiaalista 2007... Ranska, perkele! Sweden will get U for that! Tässäpä linkkiä teille asiaan vihkiytymättömille joita siellä ihan varmasti on:

!WARNING!

"France running around wildly.
There’s lots of naked parts so be warned when looking."

OSA 1:

http://community.livejournal.com/hetalia/122411.html

OSA 2:

http://community.livejournal.com/hetalia/122658.html

OSA 3 & 4:

http://community.livejournal.com/hetalia/130486.html

OSA 5 & 6:

http://community.livejournal.com/hetalia/133460.html

OSA 7 & 8:

http://community.livejournal.com/hetalia/177427.html

OSA 9 & 10:

http://community.livejournal.com/hetalia/274742.html

JA NYT ON ULTIMATE CHALLENGEN AIKA!

Uskallatko klikata??? -------> http://www.youtube.com/watch?v=UQdOyhMZOnM Jos uskallat JA pystyt katsomaan koko videon katsomatta pois tai ilman että korvasi/aivosi räjähtävät, niin onneksi olkoon. Ota keksi. (Haluan tietää onko joku muukin pystynyt katsomaan tämän videon kokonaan??)

BTW... Tuntekaa itsenne vapaaksi yrittää koukuttaa minua johonkin sarjaan/paritukseen. Minä niin mielelläni koukutun asioihin(köhsekopääköh).

With LOVE

~Kai