Oli siis tarkotus mennä kiinalaista uutta vuotta viettämään, mut Ira saiki sitte oksennustaudin. Prkl. No, siit oli tulossa joku tyyliin miitti anyways. Ihan sikana porukkaa vaan ilmotti että "joo, mun kaveri ja sen kaveri ja sen kaverin kaveri tulee sit mukaan". Että näin.

Ja olenpa taas mennyt koukuttumaan uuteen sarjaan. Durarara!! <3 It's only one of the best things in the world. Feivorittihahmon tittelistä käyvät veristä taistelua Masaomi ja Izaya. Tai, no... Veristä ja veristä. Mut viel tosta koukuttumisesta... Not my fault! All the cool kids did it too!!

Mun jalat tappaa mut. Ihan oikeesti. Molempien reisien etuosaan sattuu niin maan perkeleesti. Mul oli eilen taistelulajien valinnainen, et johtuu varmaan siitä... Vaikka ei me edes tehty paljoo mitään, kun sen opettajan piti lähtee aikasin, ko se oli sopinu jotaki jostain urheilupäivästä jo kauan ennenku lupautu tota meidän kurssia vetämään. Kuiteski, tänään kun menin koulun jälkeen Keravan kirjastoon odottaa kyytiä kotin mietin että ei varmaankaan oo mikään kovin hyvä idea mennä sinne toiseen kerrokseen. Meninpä sitten kuiteski. Se portaiden ylös kiipeäminen ei mitenkään pahalta tuntunu ja mietin, et "hei! ehkä tää oli sittenki ihan OK idea!", mut sitten kun piti tulla alas... Ai saatana. Ei tohon muuta voi sanoo.

Sitten vielä voisin mainita, että eilen(ja tänään) vähän innostuin latailemaan doujineja. KHR tietenkin. ENKÄ MÄ OO VIEL NIITÄ KAIKKIA EDELLISIÄKÄÄN EHTINY LUKEE!!! Miksi siis aloin vaan latailemaan uusia? Vastaus: En tiiä. Älä kysy.